De rechthoekige V-PILLAR is gemaakt van cortenstaal. Een prachtige sokkel voor elk object en ideaal als basis voor de V-FIRE vuurschalen. De V-PILLAR small is met name geschikt voor de kleinere, 60 tot maximaal 72 cm V-FIRE schalen. De V-PILLAR large voor de 72 tot 100 cm schalen. 

Omdat de onderzijde met een fels is afgewerkt, is de sokkel omgekeerd ook te gebruiken als prachtige planten- of bloemenbak. 

 

V-PILLAR small 30x30x70 cm - € 140 incl. BTW

V-PILLAR large 40x40x75 cm - € 200 incl. BTW

V-PILLARS

V-PILLAR
gallery/v-grill pillar

De rechthoekige V-PILLAR WOOD is gemaakt van Cortenstaal en is zeer geschikt als zuil voor de V-FIRE schalen. Deze zuil heeft namelijk de mogelijkheid om er uw hout in op te bergen en kan zowel in horizontale als verticale positie gebruikt worden om uw V-FIRE schaal te ondersteunen. Omdat de open zijde met een fels is afgewerkt, is de sokkel omgekeerd ook horizontaal te gebruiken als bloemen of plantenbak. De V-PILLAR WOOD is vooral geschikt voor de grotere V-FIRE schalen van 80 tot 100cm.

 

V-PILLAR WOOD 40x40x75 cm - € 200 incl. BTW

V-PILLAR WOOD
gallery/v-grill pillar wood vert
gallery/v-pillar u 3

De V-PILLAR U (40x40x75cm) is gemaakt van Corten staal en kan zowel toegepast worden als decoratiestuk in uw tuin of als sokkel voor de V-FIRE schalen. Aan de binnenzijde is er ruimte voor houtopslag.  De V-PILLAR U wordt best gebruikt in combinatie met V-FIRE schalen van 60 t.e.m. 86 cm.

 

V-PILLAR U 40x40x75 cm - € 220 incl. BTW

V-PILLAR U
gallery/cirkel
gallery/v-pillars 2
Ook de V-BOX V-POT
zijn ideaal als zuil !

Klik hier voor meer info over de V-BOX 

Klik hier voor meer info over de V-POT

gallery/v-box 1
gallery/v-pot 3